Informatie voor jongeren

Zou je graag werken en iets goeds doen combineren? Dan is Iemand Thuis wellicht iets voor jou. Via Iemand Thuis kom je in contact met mensen die op zoek zijn naar hulp en gezelligheid in huis.

Als jongere van Iemand Thuis ga je bij mensen thuis of in verzorgingshuizen langs om te kletsen, koffie te drinken, muziek te maken, voor te lezen, te helpen met de computer/telefoon/iPad, mee te gaan wandelen, mee te gaan naar het museum/de film/een concert, maar ook om te helpen bij praktische zaken, zoals het doen van boodschappen, koken, schoonmaken, klusjes in huis, helpen met de administratie en het naar de dokter gaan.

Hoe werkt het?

Nadat je je bij Iemand Thuis hebt ingeschreven en nadat je €15,- inschrijfgeld hebt betaald, behoor je tot het bestand van Iemand Thuis.

Zodra wij een geschikte hulpvrager voor je gevonden hebben, nemen we contact met je op. Mochten we binnen twee maanden geen voorstel hebben kunnen doen van een hulpvrager, wordt het inschrijfgeld op je rekening teruggestort.

Zodra een match is gemaakt, regel je zelf een kennismakingsgesprek met de hulpvrager. Als deze goed verloopt, kan je aan de slag.

De hulpvrager of zijn/haar vertegenwoordiger betaalt je na je bezoek €10,- per uur uit, met een minimum van twee uur (=€20,-). Dit valt onder de regeling Dienstverlening aan Huis.

 

Inschrijven »